Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2021 21:25
Carragher revser Solskjær: Derfor bør United finde sig en ny manager

Der var stor debat om Ole Gunnar Solskjær i mandagens udgave af Monday Night Football.


Ole Gunnar Solskjær var endnu en gang på dagsordenen, da Jamie Carragher sammen med Gary Neville vendte stort og småt i Monday Night Football på Sky Sports.
 
Manchester United har ikke vundet i de sidste tre kampe i Premier League, og der er i det hele taget megen diskussion om, hvorvidt han kan føre De Røde Djævle på rette vej.
 
Og den tidligere Liverpool-spiller ser meget kritisk på nordmandens fremtid på Old Trafford.
 
- Det kommer ikke til at ændre sig. Ole Gunnar Solskjær vil ikke vinde hverken Premier League eller Champions League som Manchester United-træner,  lyder det fra Carragher i studiet.
 
- Han er simpelthen ikke på niveau med de andre managers, som Jürgen Klopp, Pep Guardiola og Thomas Tuchel, som har erfaring med at vinde store trofæer.
 
- Det har Ole ikke formået. Hvad har han formået indtil videre? Han har gjort et rigtig godt stykke arbejde, og det United-hold er et godt hold, de har en masse dygtige spillere. 
 
- Men der er en følelse af, at det er godt nok, hvis Ole bare vinder et trofæ i denne sæson. Så kan han overleve i jobbet.
 
- Manchester United har kun en realistisk mulighed for at vinde enten FA Cuppen eller Europa League i denne sæson. Hvis han vinder en af de to turneringer, vil det ikke gøre den store forskel for mig. 
 
- Om han har vundet et trofæ eller ej, så bliver Manchester United nødt til at skaffe sig en bedre manager. 
 
- Alle Manchester United-fans ved, at Ole Gunnar Solskjær ikke er på niveau med de andre managers fra topklubberne i Premier League.
 
Solskjær og United har muligheden for at lukke munden på de største kritikere, når klubben søndag møder Liverpool.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE