AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2023 12:56
Dommerforening afviser Liverpools klager

Liverpool var utilfredse med et par kendelser efter weekendens kamp mod Aston Villa.


Liverpool var utilfredse med flere ting i weekendens kamp mod Aston Villa, som endte 1-1.

Cody Gakpo fik et mål annulleret for offside, og modstandernes Tyrone Mings fik kun et gult kort for en grov tackling på den hollandske offensivspiller.

De to kendelser var Liverpool så utilfredse med, at klubben sendte et brev til dommerforeningen, hvor de bad om en forklaring på dommerens beslutninger på baggrund af det videomateriale, der var til rådighed.

LÆS OGSÅ: Chelsea-stjerne på vej til Saudi-Arabien?

The Guardian skriver dog, at Liverpool ikke får noget ud af klagerne. De bliver nemlig afvist.

I forbindelse med Cody Gakpos annullerede mål mener Liverpool, at Ezri Konsa forsøgte at spille bolden, hvorfor Gakpo var onside i situationen. Men det var ikke bevidst, lyder vurderingen.

Den tidligere topdommer Dermot Gallagher har til Football Daily fortalt, at han mener, at Mings burde have fået et rødt kort i situationen.

Hvad angår Mings' tackling, kan det vurderes som en formildende omstændighed, at Mings muligvis ikke selv var bevidst om Gakpos situation, ligesom, at Aston Villa-spilleren også blev tildelt et gult kort for forseelsen.

Liverpool spillede 1-1 mod Aston Villa og det resultat betyder, at klubben får svært ved at kvalificere sig til Champions League.

LÆS OGSÅ: Real Madrid vil på rov hos Liverpool

LÆS OGSÅ: Forlader Liverpool: Klopp ville gerne have beholdt mig

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE