AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2023 22:55
Forlader Liverpool: Klopp ville gerne have beholdt mig

Klubben satte dog foden ned.


37-årige James Milner forlader Liverpool til sommer efter otte sæsoner i klubben. Det sker, når midtbanespillerens kontrakt udløber.

Adskillige medier og journalister fortæller, at Milner inden længe vil skrive under på en kontrakt med Brighton.

Men det kunne rent faktisk være blevet til endnu en sæson hos Liverpool.

LÆS OGSÅ: Ny melding: Chelsea presser på for stor signing

Englænderen fortæller nemlig, at Klopp gerne ville have beholdt ham i endnu en sæson, men at klubben besluttede sig for at lade kontrakten løbe ud.

- Jürgen Klopp er en god træner, og det faktum, at han gerne ville have beholdt mig og mente, at jeg fortsat var i stand til at bidrage, er jeg meget tilfreds med.

- Klubben traf selvfølgelig sin beslutning. Jeg er glad for, at jeg er i en position, hvor træneren gerne ville have bholdt mig, men jeg nåede også frem til et punkt, hvor jeg var glad for klubbens beslutning, lyder det fra Milner i et interview med klubbens egen TV-kanal, LFC TV.

Foruden Milner, forlader også Roberto Firmino, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain klubben, mens Klopp tidligere på ugen kunne fortælle, at Arthur Melo heller ikke har en fremtid på Anfield.

LÆS OGSÅ: Helt vildt: Så mange spillere kan forlade Chelsea til sommer

LÆS OGSÅ: Premier League-manager truer med at gå

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE