AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:06:2023 18:34
Desperat Premier League-klub vil hente Wout Weghorst

Manchester United har ikke planer om at hente Wout Weghorst på en permanent transfer, men sommeren kan alligevel byde på et skifte for hollænderen.


Manchester United har ikke planer om at hente Wout Weghorst på en permanent transfer.

Hollænderen har været udlejet til Old Trafford siden januar, men opholdet blev ikke den store succes.

Men noget tyder på, at sommeren alligevel kan byde på et skifte for Weghorsts vedkommende.

 

Ifølge talkSPORT er Everton nemlig interesseret i Weghorst. The Toffees scorede blot 34 mål i 38 kampe i 2022/23-sæsonen, og derfor er en ny angriber højt på ønskelisten. Mediet skriver således, at klubben ligefrem er desperat efter at lave en handel.

Den 30-årige angriber havde ualmindeligt svært ved at finde frem til netmaskerne i sin tid hos De Røde Djævle, og han formåede blot at score to gange i 31 kampe.

Han kan dog tage en guldmedalje med sig fra tiden i Manchester United, da han i februar vandt Carabao Cuppen med klubben efter en finalesejr over Newcastle.

Skulle et skifte til Everton ikke blive til en realitet, kan Weghorst trøste sig med, at han er at finde i Premier League alligevel, da Burnley rykkede op.

Det gjorde klubben i overbevisende stil med hele 101 point og 10 point ned til andenpladsen, Sheffield United.

Weghorst skiftede til Burnley i januar 2022 fra Wolfsburg for rundt regnet 100 millioner kroner.


TOPHISTORIER LIGE NU

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE