AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2023 15:24
Derfor har Chelsea en fordel over Liverpool i kampen om VM-stjerne

Sådan lyder meldingen fra den tyske transferjournalist.


Josko Gvardiols præstationer ved VM-slutrunde har skabt masser af interesse for den 21-årige kroat.

Heriblandt findes også flere topklubber i Premier League, og der kan blive tale om en regulær budkrig i det kommende transfervindue til sommer.

Ifølge den tyske transferjournalist Christian Falk fra BILD, har Manchester City og Chelsea en fordel over klubber som Tottenham og Liverpool.

LÆS OGSÅ: Derfor frygter United, at de ikke kan sælge Maguire

- Manchester City er ikke favoritter, men Pep Guardiolas mandskab har naturligvis en god chance, når det angår Josko Gvardiol. Men Chelsea må heller ikke ignoreres.

- Begge klubber har fordelen over Liverpool og Tottenham, fordi det i sidste ende vil være den klub, der byder 100 millioner euro, som vil have de bedste chancer for at få Gvardiol, og de penge har City og Chelsea til rådighed, siger Falk til CaughtOffside.

Falk melder videre, at der er en frikøbsklausul i Gvardiols kontrakt, men den bliver først aktiv i sommeren 2024, som det også tidligere har været fremme. 

- Den vigtigste ting at notere sig, er, at Gvardiol gerne vil forlade klubben til sommer, hvis en mulighed fra Premier League byder sig. Det er ligegyldigt, at hans frikøbsklausul på 112 millioner euro først bliver aktiv i sommeren 2024.

- Kroaten vil ikke lade Leipzig stoppe et potentielt exit, hvis et bud på 100 millioner euro kommer igennem brevsprækken. Han ønsker at skifte til Premier League, og hellere til sommer end den næste, selv om han har skrevet under på en kontrakt frem til 2027, lyder det fra Falk.

Liverpool ønsker til sommer at tilknytte en ny midtstopper, især hvis klubben ender i top-fire i Premier League denne sæson.

LÆS OGSÅ: Ny æra: PSG vil hente City-stjerne


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE