AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2023 13:48
Ny æra: PSG vil hente City-stjerne

Paris Saint-Germain vil handle i den blå del af Manchester.


Paris Saint-Germain røg ud til Bayern München i Champions League tidligere i denne uge. 

Heraf har mange eksperter og medier kaldt, at PSG's mission på at vinde Champions League med Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappé, er mislykket.

LÆS OGSÅ: Rygtet til United, Tottenham & Chelsea: Thomas Frank afslører prisskilt på Brentford-stjerne

Derfor forbereder de i den franske hovedstad at starte en ny æra, da Neymar og Lionel Messi højst sandsynligt skifter væk fra Parc des Princes til sommer.

Mens Luis Campos, der er ansvarlig for rekrutteringen i PSG, peger på Bernardo Silva, Victor Osimhen og Gonçalo Ramos, så øjner han også en anden City-spiller.

For ifølge RMC Sport, så kunne Paris Saint-Germain forsøge at hente Erling Haaland i et nyt farligt partnerskab med Kylian Mbappé.

Kylian Mbappé er flere gange blevet rygtet til Real Madrid, men der er uvished om, at de i spanske hovedstad kan betale Mbappés løn, som lyder £547 millioner over de næste tre år, der ville betyde, at franskmandens kontrakt ville være udløbet. 

Heraf kunne PSG også være en oplagt mulighed for den norske målmaskine i Manchester City, da de har vist, de kan betale en absurd høj løn.

Udover det, så skulle de også være villige til at betale Haalands frikøbsklausul, som anslås til omkring €200 millioner, der træder i kraft i 2024. Det er nemlig et mindre beløb end det PSG betalte for Neymar, da de hentede ham i FC Barcelona i 2017, som var på svimlende €222 millioner.

LÆS OGSÅ: Chelsea snupper kæmpetalent foran PL-klub


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE