Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2021 11:57
Debut til komet koster Liverpool £100.000

Liverpool F.C. skal til lommerne, hvis de giver kometen Kaide Gordon debut i aftenens Carabao-opgør


Det kommer til at koste Liverpool i omegnen af £100.000, hvis de giver debut til den blot 16-årige komet Kaide Gordon i aften, når de møder Norwich City i Carabao Cup'en. Det skriver Telegraph.

Ifølge avisen er beløbet nemlig én af flere klausuler fra købsaftalen med Derby County, hvor man hentede Gordon tilbage i februar. Her fremgår det altså at der skal betales en sum penge, når det unge talent får sin debut for førsteholdet.

Og dét er der altså noget der tyder på, at han kunne få i aften. Liverpools assistent, Pep Lijnders, afslørede på sit pressemøde mandag, at Liverpool forventer at starte med flere unge spillere, når man drager mod Carrow Road.

Kaide Gordon kom til Liverpool i vinter og beskrives som et af de største engelske talenter på sin årgang. Netop derfor måtte Liverpool også hoste op med £1 million pund, hvilket kan stige til £3 millioner pund med tiden, i takt med at diverse add-ons og klausuler udløses.

Sommerens pre-season gav Liverpool-fansene en forsmag på Gordons talenter, da den unge komet legede gæk med flere granvoksne seniorspillere i Liverpools testkampe.

Her var han en af de helt store oplevelser og høstede da også velfortjente roser blandt adskillige Liverpool-fans, der var imponerede over Kaide Gordons indstilling og flair.

Ved gårsdagens pressemøde fortalte Liverpool-assistenten Lijnders, at man virkelig beundrer Kaide Gordon og ser en masse kvaliteter i spilleren:

- Han kan spille, han kan kombinere og han har mål i sig. Han har denne naturlige evne til at komme ind i feltet og har ønsket om at afslutte. I min optik er han en typisk Liverpool-wing. Vi kan virkelig godt lide ham. 
 
Om Liverpool ender med at skulle hive pungen op af lommen og betale Derby County finder vi ud af i aften, når Liverpool sparker opgøret mod Norwich i gang.
 
Kampen spilles 20:45 og vises på 6'eren, Viaplay & discovery+. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE