Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Dansk PL-stjerne med transferråd til Højlund: "Kæmpe potentiale"

Af Jeppe Augustsen
24.03.2023 Kl. 09:47
Philip Billing er kommet med et karriereråd til Rasmus Højlund.

Det er Rasmus Højlund, der stjæler overskrifterne efter Danmarks sejr over Finland torsdag aften – og med god grund.

Den unge danske angriber scorede alle tre mål, da Hjulmands tropper vandt 3-1 i den første EM-kvalifikationskamp over finnerne.

Rasmus Højlund, der spiller i Atalanta, er i de seneste måneder blevet rygtet væk fra det italienske og sat i forbindelse med et skifte til Premier League med klubber som Arsenal, Manchester United og Newcastle som bejlere.

LÆS OGSÅ: Bud på Manchester United: Det er et rent PR-stunt

Og hvis man spørger den danske Bournemouth-stjerne, Philip Billing, så vil han råde sin landsholdskollega at tage til Old Trafford.

– Manchester United. Den måde, han spiller på, kunne jeg godt se ham der fra sommer. De står vist også og mangler en angriber. Han har et kæmpe potentiale, og jeg føler, at han er en United-spiller, siger Philip Billing til bold.dk.

Det er formentlig også en klub, som Rasmus Højlund gerne vil til. Tidligere har han nemlig fortalt, at han er stor Manchester United-fan.

– Nu du spørger, så skal jeg ikke lægge skjul på, at jeg er kæmpestor Manchester United-fan. Så personligt vil det være noget af det største for mig, men det betyder selvfølgelig ikke, at jeg vil afvise andre store klubber, hvis tilbuddene på et tidspunkt kommer, udtalte han til Ekstra Bladet tilbage i januar.

Men det er ikke kun de engelske klubber, der er interesseret i danskeren. To italienske storklubber har ham også på radaren – Læs mere her.

LÆS OGSÅ: Planen er klar: Manchester United vil slå transferrekorden

Annonce