AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:03:2023 10:25
Dårligt nyt, United: Endnu en europæisk storklub vil have Kane

Der er rift om den engelske landsholdskaptajn.


Der er vidst ingen tvivl, om hvem Manchester United har øverst på transferlisten i det kommende transfervindue.

For flere medier har meldt, at De Røde Djævle vil gøre alt for at få fingrene i Harry Kane, som har kontraktudløb i sommeren 2024 med Tottenham.
 

Dog er Erik ten Hag ikke den eneste, som har et godt øje til den engelske landsholdskaptajn. 

 
For Bayern München har også udset sig Harry Kane som en afløser for Robert Lewandowski, der forlod Bayern München sidste sommer til fordel for FC Barcelona.
 
Dog stopper interessen heller ikke her for de europæiske storklubber.
 
For ifølge Mirror, så overvåger Real Madrid også Kanes situation omkring hans fremtid, da de også ønsker at forstærke deres angreb.
 
For i den spanske kongeklub forventes det, at Karim Benzema skriver under på en ny aftale, hvor et skifte for Kane, dog allerede er blevet diskuteret.
 
Tottenham-stjernen er i gang med en yderst imponerende sæson, hvor han har scoret 20 Premier League-mål, hvor det kun er Erling Haaland, der overgår ham. 
 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE