AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:03:2023 21:18
ten Hag advarer Manchester United forud for opgør

Erik ten Hag advarer sine tropper.


Der var fredag eftermiddag lodtrækning til Europas største turneringer.

Mens Manchester City og Chelsea fandt deres modstander i Champions League-kvartfinalen, så har Manchester United gjort det ligeså i Europa League. 

Her skal Erik ten Hags mandskab møde endnu et spansk hold i form af Sevilla.

Dog bliver det ikke en nem opgave, hvis man spørger den hollandske manager:

- Tilbage til Sevilla (gårsdagens Europa League-kamp mod Betis, i Sevilla,red.), og de har en meget god rekord, det skal vi være opmærksomme på, sagde ten Hag på fredagens pressemøde og fortsatte:

- Det bliver svært, for de har virkelig stor erfaring i Europa League, de har vundet den så mange gange. Jeg kender ikke holdet i detaljer, så det må jeg fokusere på.

- Jeg tror, at alle modstandere, der kommer til denne fase af Europa League, er stærke, og man skal spille sit bedste fodbold, hvis man ønsker at komme igennem, og det er helt sikkert tilfældet, hvis man møder Sevilla.

Sevilla har vundet Europa League seks gange, senest i 2020. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE