AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2022 17:13
Cristiano Ronaldo vil væk fra United - her er årsagen

Cristiano Ronaldo har tilkendegivet, at han ønsker at forlade Manchester United i løbet af sommerens transfervindue.


Cristiano Ronaldo har tilkendegivet, at han ønsker at forlade Manchester United i løbet af sommerens transfervindue, skulle der falde et tilfredsstillende bud på portugiseren.
 
Det skriver The Times.
 
Årsagen er, at Cristiano Ronaldo ønsker at spille Champions League-fodbold i resten af sin professionelle karriere, og det kan som bekendt ikke lade sig gøre i den kommende sæson, hvor United spiller Europa League - en turnering, den 37-årige portugiser aldrig har deltaget i.
 
Portugiseren er samtidig af den overbevisning, at han endnu har tre til fire år i sig på højeste niveau.
 
Ifølge nære venner til superstjernen, er Cristiano Ronaldos kærlighed og respekt for United dog lige så stor som altid.
 
I øjeblikket har portugiseren kontrakt med Manchester United frem til sommeren 2023, og FC Bayern München og Chelsea skulle angiveligt allerede have undersøgt muligheden for at hente ham. En tidligere italiensk landsholdsspiller mener dog, at han er på vej retur til Italien.
 
Det er blevet til fem Champions League-titler og syv ligatitler i en karriere, som indtil videre har budt på over 800 seniorkampe.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE