AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2021 16:55
City tager kampen op med Liverpool om mulig Wijnaldum-afløser

Voetbal24 skriver, at Liverpool kan se frem til at få konkurrence fra Manchester City, som også ser et lys i Sander Berge.


Sander Berge har været ude med skade i mere end halvdelen af denne Premier League-sæson og har været ude af stand til at præge Sheffield Uniteds skæbne denne sommer - nedrykning.

Men hvor Sheffield-klubben tager elevatoren ned til The Championship, medmindre et mirakel indtræffer mellem nu og sidste spillerunde, er der forlydender om, at den 23-årige nordmand kan tage et gevaldigt skridt op ad karrierestigen.

Liverpool skulle ifølge flere engelske medier udvise interesse i nordmanden, men det gør Manchester City også. Det skriver belgiske Voetbal24, der vurderer, at Berges tidligere klub Genk kan se frem til at tjene penge på et videresalg til sommer.

Berge skulle være Pep Guardiolas foretrukne erstatning for Fernandinho, som snart fylder 36 og har kontraktudløb med The Cityzens til sommer, mens Blades-profilen af Liverpool ses som en mulig afløser for Gini Wijnaldum.

Men hverken de forsvarende eller de kommende engelske mestre kan se frem til at få den tidligere Genk-spiller billigt. Ifølge The Sheffield Star forlanger Sheffield United omkring £30 millioner for Berge.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE