Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

City tager kampen op med Liverpool om mulig Wijnaldum-afløser

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
07.04.2021 Kl. 14:55
Voetbal24 skriver, at Liverpool kan se frem til at få konkurrence fra Manchester City, som også ser et lys i Sander Berge.

Sander Berge har været ude med skade i mere end halvdelen af denne Premier League-sæson og har været ude af stand til at præge Sheffield Uniteds skæbne denne sommer – nedrykning.

Men hvor Sheffield-klubben tager elevatoren ned til The Championship, medmindre et mirakel indtræffer mellem nu og sidste spillerunde, er der forlydender om, at den 23-årige nordmand kan tage et gevaldigt skridt op ad karrierestigen.

Liverpool skulle ifølge flere engelske medier udvise interesse i nordmanden, men det gør Manchester City også. Det skriver belgiske Voetbal24, der vurderer, at Berges tidligere klub Genk kan se frem til at tjene penge på et videresalg til sommer.

Berge skulle være Pep Guardiolas foretrukne erstatning for Fernandinho, som snart fylder 36 og har kontraktudløb med The Cityzens til sommer, mens Blades-profilen af Liverpool ses som en mulig afløser for Gini Wijnaldum.

Men hverken de forsvarende eller de kommende engelske mestre kan se frem til at få den tidligere Genk-spiller billigt. Ifølge The Sheffield Star forlanger Sheffield United omkring £30 millioner for Berge.

 

Annonce