AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2022 12:44
Chokskifte: Tidl. United-spiller er klar på retur

Den tidligere Manchester-spiller er klar til at vende tilbage til Old Trafford.


Sergio Romero er interesseret i at vende tilbage til Manchester United, efter at kun have været væk i ét år. 

De Røde Djævle er på jagt efter en backup-målmand eftersom, at Dean Henderson højst sandsynligt udlejes til Nottingham Forest for den kommende sæson.

Ikke desto mindre ifølge Manchester Evening, så vil den 35-årige argentiner tilbage til Old Trafford. 

Dog selvom Manchester United ikke har signaleret en form for interesse i at hente målmanden tilbage denne sommer, så er han meget åben for en backup-rolle.

Ifølge mediet så har Sergio Romero stadig en masse kærlighed for klubben, og han vil altid komme tilbage, hvis der lød et bud på ham. 

Sergio Romero blev frosset ud af Ole Gunnar Solskjær, og var ofte tvunget til at træne alene i hans sidste sæson hos De Røde Djævle, før han skiftede på en fri transfer til Veneziza, som rykkede ned efter 19 års fravær i Serie A.

Den argentinske målmand havde ikke engang en enkelt optræden i sin sidste sæson for Premier League-klubben, hvor hans sidste kamp for klubben er mod FC København i Europa League-kvartfinalen i 2020. 

Målstopperen har optrådt 61 gange for Manchester United

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE