Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2022 15:11
DONE DEAL: United-keeper sendes til PL-oprykker

Dean Henderson udlejes til Nottingham Forest.


Manchester United-målmand Dean Henderson udlejes til Nottingham Forest for den kommende sæson.
 
Aftalen er en "done deal", skriver den normalt velinformerede journalist Fabrizio Romano.
 
Der er ingen købsoption indklueret i aftalen. Handlen er på plads, og den vil blive gennemført, når Henderson vender tilbage fra sin ferie om en uges tid.
 
Forest er i den grad på jagt efter et nyt førstevalg på målmandsposten, idet det nuværende førstevalg, Brice Samba, har bekendtgjort, at han ønsker et skifte til franske Lens.
 
Det betyder dog også, at James Garner ikke kan udlejes fra Manchester United til Nottingham Forest, som tilfældet var det i sidste sæson, da det kun er tilladt at have én lejet spiller fra samme klub på samme tide.
 
Henderson har ageret andenviolin, mens David de Gea har stået stort sagt alle kampe for De Røde Djævle. Andenvalget fik blot tre kampe i løbet af den forgangne sæson, som fordelte sig ud på Champions League, FA Cup og Carabao Cup.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE