Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea vil kapre United-handel

Af Emil Plovgaard
20.05.2024 Kl. 08:57

Søndag sluttede Premier League-sæsonen, og nu kigger klubberne i stedet frem mod det kommende transfervindue, som begynder fredag den 14. juni. Her kan der ske ting og sager hos blandt andet Chelsea og Manchester United.

Og netop de to klubber kan blive involveret i en drabelig transferduel.

Chelsea vil nemlig forsøge at kapre Manchester Uniteds forsøg på at hente Juventus-stjernen Gleison Bremer, skriver TuttoJuve.

The Blues har planer om at forstærke defensiven frem mod den kommende sæson.

Juventus vil gerne beholde deres stjerne i forsvaret, men det er en holdning, der er til genovervejelse, alt efter hvad et bud vil lyde på.

En pris nord for 523 millioner kroner kan således få Den Gamle Dame til at ombestemme sig.

Netop 523 millioner kroner er, hvad Gleison Bremers frikøbsklausul lyder på fra sommeren 2025, skriver mediet. Men allerede denne sommer kan han altså ryge for den samme sum.

Juventus afskedigede for nylig klubbens nu forhenværende manager, Massimiliano Allegri, efter utilbørlig opførsel i Coppa Italia-finalen mod Atalanta.

Det betyder, at klubben skal på jagt efter en ny manager, men den midlertidige manager, der tager sig af sæsonens sidste to kampe, er skam allerede udpeget.

Det er Paolo Montero, der skal stå i spidsen for Juventus i kampene mod Bologna og Monza, som spilles henholdsvis denne mandag og på søndag.

Mens Chelsea kan gøre livet surt for Manchester United, kan De Røde Djævle også give afkald på endnu en spiller. Læs mere her.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce