AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:06:2019 21:21
Chelsea mister stortalent til Bristol City

Jay Dasilva, der har været en del af Chelseas ungdomsafdeling siden 2012, skifter til Bristol City, som han var udlånt til i den forgangne sæson.


Chelsea er omfattet af en transferkarantæne i det forestående transfervindue, og derfor kan enhver spillerafgang, som klubben måtte løbe ind i, få konsekvenser for spillertruppens bredde i den kommende sæson. 

En sådan spillerafgang er her til aften blevet bekræftet, da Jay Dasilva - som i den forgange sæson var på udlån i Bristol City - har underskrevet en fire-årig kontrakt med selvsamme klub.

Bristol City har aktiveret en klausul i deres lejeaftale med Chelsea, som gjorde det muligt at købe Dasilva fri af sin kontrakt i Chelsea - en kontrakt, der ellers løb til sommeren 2021. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED