AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:02:2023 17:49
Carragher kritiserer: "Det er den værst drevne klub i landet"

Jamie Carragher langer ud efter en Premier League-klub og dens måde at blive drevet på.


Én Premier League-klub hentede ikke en eneste spiller i januars transfervindue. Kan du gætte hvilken?

Everton er svaret.

Til gengæld solgte klubben en af sine bedste spillere i form af Anthony Gordon, som skiftede til Newcastle, og nu skal Merseyside-klubben bruge resten af sæsonen på at sikre sig overlevelse i Premier League med trup, der skriger efter nye ansigter.

LÆS OGSÅ: Chelseas hovedpine: Tvinges til at udelade nyindkøb fra truppen

Trenden i januar var, at spillere på stribe afviste at skifte til Everton, og ifølge Jamie Carragher er der en rigtig god grund til, at The Toffees er havnet i den situation.

- Jeg kaldte dem den værst drevne klub i landet i Monday Night Football for ti dage siden. Nogle folk var uenige. Jeg har fået bevist, at jeg havde ret, skriver han nu i en klumme for The Telegraph.

- Everton er en rodebutik. Hver gang det ser ud til, at de har nået lavpunktet, finder de en måde at vise et nyt niveau af uduelighed på.

LÆS OGSÅ: Her er historien bag Premier Leagues nye transferrekord

Carragher langer især ud efter klubbens ejer Farhad Moshiri, som ifølge den tidligere topspiller opfører sig mere som sportsdirektør.

Der er dog én ting, som Carragher kan glæde sig over på Evertons veje, og det er ansættelsen af Sean Dyche, som Carragher håber får mindst 18 måneder til at få klubben tilbage på nogenlunde ret køl – også selvom det skulle ende med en nedrykning.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE