AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:02:2023 14:29
BREAKING: Toptræner har givet sit 'ja' til at blive brasiliansk landstræner

Det bliver en tidl. Premier League-manager, der skal stå i spidsen for det brasilianske herrelandshold.


Efter VM-slutrunden har flere nationer sagt farvel til deres respektive landstrænere.

Det har bl.a. været tilfældet for Brasilien, hvor Tite annoncerede sit landsholdsstop efter deres VM-exit til Kroatien.

Flere store trænernavne er blevet sat i forbindelse med et af verdens største landstrænerjobs, heriblandt Pep Guardiola, som efter sigende skulle have takket nej til et tilbud.

Nu melder ESPN Brasil, at det brasilianske fodboldforbund har været i dialog med Carlo Ancelotti om landsholdsposten, og den 63-årige italiener, som nu står i spidsen for Real Madrid, skulle nu have meddelt forbundet, at han er klar til at tage jobbet.

Papirarbejdet er ikke færdiggjort, og han har endnu ikke skrevet under på en kontrakt, men han skulle altså have givet sit 'ja' til at påtage sig rollen som brasiliansk landstræner. De sidste detaljer mangler at komme på plads, men det brasilianske fodboldforbund føler sig sikre på at nå i mål.

Han vil efter sigende færdiggøre denne sæson med Real Madrid, og til sommer står han til at blive ansat som ny landstræner for Brasilien frem til sommeren 2026. 

Det er endnu ikke afklaret, om VM-slutrunden i 2026 skal indkluderes i aftalen.

Ifølge ESPN er flere af de brasilianske spillere i Real Madrid også blevet informeret om, at Carlo Ancelotti bliver ny brasiliansk landstræner.

Det brasilianske fodboldforbund skal nu have fundet en midlertidig landstræner, indtil italieneren tager over, og en af bejlerne er Ramon Menezes, som i øjeblikket står i spidsen for det brasilianske U20-landshold.

Carlo Ancelotti har stået i spidsen for de to Premier League-klubber, Chelsea og Everton, mens han også har været ved roret hos Juventus, PSG, AC Milan, Bayern München, Napoli samt Real Madrid over to omgange.

Opdatering: En melding fra den spanske Athletic-journalist, Mario Cortegana, lyder dog på, at Carlo Ancelottis lejr benægter ovenstående historie.

- Real Madrid og Ancelottis lejr afviser en aftale mellem træneren og landsholdet. Fodboldforbundet (CBF, red.) overvejer at publicere en pressemeddelelse omkring det, skriver Mario Cortegana.

LÆS OGSÅ: Derfor kan Bellingham ende med at blive i Dortmund

LÆS OGSÅ: Erling Haaland overvejer sin fremtid

LÆS OGSÅ: Manchester United kan blive udelukket fra Champions League


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE