Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BREAKING: Chelsea-køb er gået i vasken

Af Jeppe Augustsen
11.08.2023 Kl. 14:15
Chelsea henter alligevel ikke midtbanespilleren, selvom de aktiverede frikøbsklausulen.

Premier League bliver sparket i gang i aften, og der er for alvor gang i den op til den nye sæson, når det gælder transfers.

Harry Kane og Moises Caicedo har været hovedpersonerne i dagens store transfersagaer. Moises Caicedo har i dag været rygtet til både Chelsea og Liverpool, og i skrivende stund lader The Blues til at være favoritter.

Moises Caicedo er dog ikke den eneste, der bliver kædet sammen med et skifte til Chelsea.

 

Tyler Adams bliver også rygtet til Stamford Bridge, hvor det i går blev meldt, at Chelsea ville aktivere amerikanerens frikøbsklausul og skulle til lægetjek i dag.

Men her har tingene også taget en ny drejning.

Sky Sports erfarer, at en handel er gået i vasken, da Chelsea ikke kunne nå til enighed med Tyler Adams om et skifte, selvom de havde aktiveret frikøbsklausulen på 172 millioner kroner.

Fabrizio Romano bakker op om meldingen fra Sky Sports og beretter, at Chelsea stoppede skiftet for at fokusere på Moises Caicedo.

Tyler Adams forventes stadig at forlade Leeds, hvor der også har været rygter om et potentielt skifte til Brighton som afløser for Moises Caicedo.

SPIL MED I VORES GRUPPE PÅ HOLDET.DK, HVOR DU BLANDT ANDET KAN VINDE EN BEOSOUND EXPLORE HØJTALER OG EN VALGFRI PREMIER LEAGUE-TRØJE. TILMELD DIG HER


TOPHISTORIER LIGE NU

5. PL-klub er i forhandlinger med FC Nordsjælland

Annonce