Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Boost til PL-giganter: De kan forlade klubben

Af Christian Frese
14.06.2024 Kl. 13:15

Manchester United og Chelsea har været sat i forbindelse med både Jonathan David og Leny Yoro, og nu bekræfter spillernes øverste chef, at de kan forlade Lille denne sommer.

Under præsentationen af franskmændenes nye træner, Bruno Genesio, gjorde klubbens præsident, Olivier Letang, det klart, at de to profiler er til salg.

– Leny Yoro og Jonathan David kan forlade klubben denne sommer, sagde Genesio ifølge The Evening Standard.

Det bliver ikke uden kamp for klubberne at tiltrække de to. Yoyo har interesse fra Real Madrid, som angiveligt forsøger at overbevise ham om at vente til 2025, så kongeklubben ikke behøver betale en transfersum. Med også Liverpool og PSG lurende er det dog tvivlsomt, om nogen kan få fat i den 18-årige stopper gratis.

Yoro er langtfra den eneste midterstopper, som United har været rygtet til at jagte i forsøget på at erstatte Raphael Varane og Jonny Evans. Chelsea har allerede sikret sig Tosin Adarabioyo, hvorfor deres kandidatur til Yoro er mere usikkert.

Arsenal og Napoli har tidligere været nævnt som bejlere til David, der nettede 26 gange i den forgangne sæson. Også den 22-årige angriber har kontraktudløb om et år.

Få her alle de varmeste transferrygter.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce