Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2021 12:41
Bombe i fransk presse: Pogba og PSG nærmer sig aftale

Fransk medie beretter i dag, at Paul Pogba og PSG nærmer sig en aftale om de personlige vilkår.


Paul Pogba har længe været rygtet væk fra Manchester United med Real Madrid og PSG som de mest sandsynlige bejlere.

Nu forlyder det, at der er noget om snakken.

Det respekterede franske medie, Canal Supporters, melder i dag, at der er rigtig god dialog mellem Paul Pogbas agent (Mino Raiola, red.) og PSG omkring de personlige vilkår.

De to parter nærmer sig efter sigende en aftale, og Paul Pogba kan blive klubbens tredjebedst betalte - efter Neymar og Kylian Mbappé, såfremt Mbappé forlænger med PSG.

Skulle det lykkes at nå til enighed, vil PSG efterfølgende indlede dialog med Manchester United, som angiveligt ikke er afvisende for et salg, da han har et år tilbage af sin kontrakt. 

Manchester United vil dog kræve i omegnen af £70-80 millioner (520-600 millioner kroner).

PSG er nødsaget til at sælge ud for at kunne finansiere en handel, og lykkedes det ikke at bringe Paul Pogba til Parc des Princes, vil de i stedet rette fokus mod Eduardo Camavinga.

PSG har været særdeles aktive i dette transfervindue, hvor man har hentet Georginio Wijnaldum, Sergio Ramos og Gianluigi Donnarumma på frie transfers, mens Achraf Hakimi også er hentet for et større millionløb.

Nu er prioriteten en midtbanespiller, og Paul Pogba er deres Plan A. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE