Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Blev ikke registreret: Nu tigger klubben om tilladelse fra Premier League

Af Morten Bruun Jørgensen
16.02.2023 Kl. 14:25
Spilleren er ikke registreret, men Premier League-klubben har sendt en ansøgning afsted.

Steve Cook blev vejet og fundet for let, da Nottingham Forest skulle registrere spillere efter januars transfervindue.

Den rutinerede englænder blev ikke en af de 25 spillere, som Steve Cooper tog med i sin trup, men nu er Nottingham Forest havnet i en situation, hvor klubben har enorme skadesproblemer i forsvaret.

Derfor har Nottingham Forest ifølge The Telegraph sendt en ansøgning afsted til Premier League, hvor klubben tigger om at få lov til at gøre brug af Steve Cook.

Scott McKenna er ude i omtrent seks uger, mens Willy Boly kan være ude i op til måneder, da de begge pådrog sig forstrækninger i den forgangne weekend mod Fulham.

Her blev de begge skiftet ud efter syv minutter, og Nottingham Forest har vedhæftet Bolys skadesrapport for at vise, at det står slemt til med den store midtstopper.

LÆS OGSÅ: Europæisk storklub har Greenwood på radaren

LÆS OGSÅ: Koster 300 millioner: Arsenal indleder dialog om brasilianer

Forud for weekendens opgør mod Manchester City er det kun Joe Worrall og Felipe, som er til rådighed for Steve Cooper, og derfor håber han altså nu på at få Steve Cook registreret.

Cook havde i januar mulighed for at blive udlejet, hvor en række Championship-klubber var interesseret i ham, og han blev derefter ikke registreret.

Nu håber Nottingham Forest at klubbens skadesproblemer og det faktum, at Cook ikke er en ny spiller i klubben, kan give dem tilladelse fra Premier League.

I forvejen er også Dean Hendersom, Ryan Yates, Cheikhou Kouyaté, Omar Richards og Giulian Biancone ude med skader.

Annonce