Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:01:2022 11:37
Bizart: Stor afsløring om Manchester City-sponsor

En stor undersøgelse sætter spørgsmålstegne ved en af Manchester Citys sponsorer.


Sidste år kunne Manchester City annoncere et partnerskab med kryptofirmaet, 3Key Technologies.

Der gik dog ikke lang tid, før klubben stoppede samarbejdet, da der ikke kunne findes informationer om firmaet ledelse på nettet, eller om firmaet overhovedet eksisterede.

Nu er der igen afsløringer med en af Manchester Citys sponsorer, Wega, der i 2015 blev præsenteret som 'Club’s Official Acoustic Contactless Secured Card Payment partner' og forlængede aftalen i 2019. 

I en større undersøgelse kan Off The Pitch afsløre, at Wega - som beskriver sig selv som en fintech virksomhed, der tilbyder en innovativ digital betalingsplatform - ikke tilbyder de produkter, som de har lavet i partnerskabet med Manchester City og New York City FC. 

Off The Pitch kan yderligere afsløre, at Wega er registreret i Schweiz, men har et inaktivt telefonnummer i Manchester, og deres adresse til engelsktalende er en postkasse i London, hvor man kan registrere virksomheder til £30 om måneden. 

Yderligere kan mediet oplyse, at der er ikke er nogen personer på LinkedIn, der kan kædes sammen til virksomheden. Der er kun Patrick Moynier, som står som 'Administrator of Truxtun Capital', der har Wega som datterselskab. Hjemmesiden til Truxtun Capital er også nede. 

Off The Pitch har også gravet i virksomheden, der viser, at virksomhedens engelske base er registreret på en adresse i Watford, og firmaet havde i deres seneste regnskabsår en omsætning på omkring 130.000 kroner. 

James Corbett, der bringer artiklen, sætter derfor spørgsmålstegn ved Manchester Citys seneste regnskab, der viste, at de havde en større indtjening end Manchester United, og han mener, at de rette forbund bør se nærmere på det. 

Du kan læse hele undersøgelsen her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE