Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2022 18:40
For første gang nogensinde: Nu er United blevet overgået af City

Manchester City overgår Manchester United på det økonomiske.


Manchester United anses for at være en af de største klubber i verden og bliver også anslået til at være en af de mest værdifulde fodboldklubber.

I byen Manchester har det nok altid været De Røde Djævle, der har været byens hold grundet klubbens historie og pokalskab, men siden 2008, hvor Manchester City blev overtaget af Abu Dhabi Group, har Manchester City fået opbygget en storklub. Ikke kun i England, men også internationalt set.

Trods Manchester Citys store succes på fodboldbanen i de seneste år, hvor det er dem, der har løftet trofæer, så har det stadig været Manchester United, der tjente flest penge - indtil nu. Det skriver The Athletic.

For første gang i deres historie er Manchester United blevet overgået af byrivalerne fra Manchester City, når det gælder indtægter. 

For 2020/21-sæsonen havde Manchester City omkring 4,8 milliarder kroner i indtægter, som var en stigning på 17 procent.

Manchester Uniteds indtægter for sidste sæson lyder på 4,15 milliarder kroner, hvilket er 650 millioner kroner mindre en rivalerne.

Lidt over halvdelen af Manchester Citys indtægter kom via TV-indtægter. 

Transfervinduet er åbent: Følg med i vores Transfer Live her


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE