AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2023 09:41
Billing misunder Brentford-danskere

Philip Billing er misundelig på den situation, som Brentford-danskerne er i.


Lige nu er de afsted med det danske landshold, men situationen på klubholdet kan ikke bare glemmes, og det har Philip Billing ikke gjort.

Sammen med Bournemouth kæmper den danske midtbanespiller stadig en hård kamp for at undgå nedrykning, og derfor har han da også skævet til nogle af holdkammeraterne i landsholdslejren.

For i Brentford er nedrykning slet ikke et tema efter en flot sæson. I stedet kan spillere som Christian Nørgaard, Mathias Jensen og Mikkels Damsgaard drømme om en plads i Europa næste sæson, og den situation er Billing misundelig på.

LÆS OGSÅ: Chokskifte under opsejling: Thomas Frank er favorit til PL-job

- Jeg vil hellere være, hvor Brentford-drengene er. Det kunne være dejligt, men sådan er det. Det er den situation, vi er i derovre, siger Billing til Ritzau ifølge TV 2 Sport.

Aktuelt er Bournemouth placeret under nedrykningsstregen med 24 point i 27 kampe, men klubben har blot et point op til Leicester på den rigtige side af stregen.

Billing og Bournemouth mangler stadig 11 kampe, og første opgave efter landsholdspausen er en hjemmekamp mod Fulham, der ligesom The Cherries er oprykker i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Nagelsmann fyret i Bayern: To Premier League-klubber er i spil


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE