AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2023 13:40
BEKRÆFTET: Premier League-manager får ikke sin kontrakt forlænget

Samarbejdet fortsætter ikke.


Southampton bekræfter onsdag eftermiddag, at klubben ikke forlænger samarbejdet med Rubén Sellés.

Kontrakten udløber, når denne sæson slutter, og derfor vil hans sidste kamp være mod Liverpool på søndag hjemme på St Mary’s.

Sellés kunne ikke forhindre klubben i at rykke ned til Championship, og det skal ikke være den tidligere AGF- og FCK-assistenttræner, der får ansvaret for at sørge for en hurtig oprykning til Premier League, mener klubben tilsyneladende.

LÆS OGSÅ: Gigantklub i dilemma: Skal vælge mellem Mbappé og Haaland

- Klubben ønsker at takke Rubén for at påtage sig rollen som manager i en svær tid for klubben og for at give sit alt i et forsøg på at blive i Premier League, skriver klubben i en afskedshilsen til Sellés på Twitter.

Ifølge talkSPORT vil Russell Martin blive præsenteret som ny Southampton-manager senere på dagen.

Mediet skriver, at The Saints betaler 400.000 pund til Swansea for Martin, samtidig med, at der også vil skifte et par stabsmedlemmer til klubben.

Sellés fik to gange rollen som caretaker i den snart afsluttede sæson. Første gang i november, hvor han stod i spidsen for klubben i en enkelt kamp, da Ralph Hasenhüttl blev afskediget.

I februar i år blev Nathan Jones så fyret, og 24. februar kom det frem, at Sellés var blevet udnævnt til manager for den resterende del af sæsonen.

Han har været i spidsen for Southampton i 17 kampe med to sejre, fire uafgjorte og 11 nederlag til følge, hvilket giver en lidet flatterende sejrsrate på 11,76 procent.

LÆS OGSÅ: Dommerforening afviser Liverpools klager

LÆS OGSÅ: Slagter Arsenals fans: De er idioter!

 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE