Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BEKRÆFTET: Holllænder bliver IKKE ny Tottenham-manager

Af Jeppe Augustsen
25.05.2023 Kl. 07:14
Tottenham kommer ikke til at ansætte Arne Slot som ny manager lige foreløbig.

Daniel Levy og Tottenham har været på managerjagt siden fyringen af Antonio Conte.

I den forbindelse har adskillige trænernavne været kædet sammen med jobbet i London-klubben. Julian Nagelsmann, Mauricio Pochettino og Xabi Alonso har været nogle af de navne, som er gået igen.

Senest er det dog blevet meldt, at den nuværende Feyenoord-træner, Arne Slot, skulle overtage posten som Tottenham-manager. Forleden meldte flere medier, at agenten for Arne Slot skulle forsøge at finde en økonomisk løsning med Feyenoord om at komme til Tottenham.

Det er ikke lykkes, hvor hollandske medier beretter, at Feyenoord ville kræve €20 millioner – svarende til 150 millioner kroner – for at lade ham gå til det engelske. 

Og i dag bekræfter Arne Slot, at han ikke skal til Tottenham, men bliver i Feyenoord, som netop har ført til et hollandsk mesterskab.

– Jeg har læst rygterne, men det er mit ønske at blive i Feyenoord og fortsætte med det, vi har bygget gennem de sidste to sæsoner, siger Arne Slot til AD.

– Der har ikke været nogen forhandlinger med andre klubber. De eneste forhandlinger, der har været, er fornyelse af min kontrakt med Feyenoord. Jeg ser frem til næste sæson, lyder det fra ham.

Nu bliver det spændende at se, hvem der ender med at stå i spidsen for Tottenham i næste sæson.

Det er heller ikke mange dage siden, at meldingerne lød på, at det stod mellem Arne Slot og Luis Enrique, hvor spanieren altså står uden klub.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Schmeichel i sensationelt comeback til Premier League?

2. Dansk Bundesliga-målmand er på blokken hos PL-klub

3. Kæmpe udrensning på vej: Arsenal vil sælge otte spillere

4. Forhandlinger er i gang: To Premier League-klubber vil have dansker

5. Indrømmer blankt: United har begået fejl til 429 millioner

 

Annonce