Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2022 18:20
Bayern-boss: "Ronaldo er en topspiller, men..."

Cristiano Ronaldo skal alligevel ikke til FC Bayern München.


Tidligere på dagen skrev den spanske avis AS, at Cristiano Ronaldo nærmede sig et skifte til FC Bayern München, hvor han blev nævnt som en mulig erstatning for Robert Lewandowski, der ventes at forlade den tyske gigant.

Det rygte har dog ingen ægthed i sig, kan Bayern Münchens sportsdirektør, Hasan Salihamdizic, nu fortælle.

- Cristiano Ronaldo er en topspiller med en fremragende karriere. Det rygte, der cirkulerer, er dog et rygte, der ikke har noget på sig, siger Salihamidzic til tyske Sky Sports.

Det er en melding, som også læner sig op ad dén, som den tyske avis Bild tidligere fredag kunne berette om.

37-årige Cristiano Ronaldo er angiveligt utilfreds over sin nuværende arbejdsgivers manglende aktivitet på transfermarkedet denne sommer, hvor det endnu ikke er lykkedes Erik ten Hag og co. at præsentere en eneste ny tilgang.

Cristiano Ronaldo nævnes i flere sammenhænge med en afsked fra Manchester United. I øjeblikket træner han med hos en spansk klub - LÆS MERE HER


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE