AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2023 12:28
Avis: Engelsk landsholdsstjerne foretrækker Arsenal frem for Chelsea

Premier League-stjernen vil gerne spille under Mikel Artetas projekt, lyder det.


Declan Rice kan stå over for et sommerskifte i 2023.

Det har været meldt om på rygtebørsen længe, og nu kommer den troværdige avis The Guardian med interessant nyt.

Ifølge avisen foretrækker Rice nemlig et skifte til Arsenal, hvor han har mulighed for at spille under Mikel Arteta.

LÆS OGSÅ: La Liga-profil afviser Arsenal

Rice er blevet gjort til toptransfermål hos Arsenal til sommerens transfervindue, og klubben er i stigende grad overbevist om, at man kan lokke Rice til klubben, selv om der også er interesse fra Chelsea.

Rice har ambitioner om at teste sig selv i Champions League, og det hænger ingenlunde sammen med en tilværelse hos West Ham, som i denne sæson roder rundt i bunden af Premier League.

Englænderen blev fritstillet på Chelseas akademi, da han var 14 år, men der har været gentagne rygter om, at den 24-årige midtbanespiller kunne vende tilbage til den blå del af London inden længe.

LÆS OGSÅ: Manager bekræfter salg til Arsenal

West Ham håber at kunne omkring 100 millioner pund for Rice, hvilket vil gøre ham til den dyreste britiske spiller nogensinde. Det svarer til knap 850 millioner kroner.

Den engelske landsholdsspillers kontrakt med West Ham løber ud i sommeren 2024, så derfor kunne det være en god idé at få ham afskibet den næstkommende sommer, hvis der skal tjenes en god skilling.

LÆS OGSÅ: Ten Hag sagde nej til ny Chelsea-signing

LÆS OGSÅ: Medie: Premier League-klub fyrer manager


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE