AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2023 20:23
Arsenals rekordindkøb sat til salg: Syv spillere kan forlade klubben

Den helt store udrensning kan være på vej hos Arsenal til sommer.


Arsenal er angiveligt klar til at lade hele syv førsteholdsspillere forlade klubben til sommer.

The Gunners har i øjeblikket en del spillere lejet ud til andre klubber, og det kan være, at nogle af disse veksles til permanente aftaler.

Daily Mirror kan således berette, at rekordindkøbet i klubben, Nicolas Pepe, er en af de spillere, som Mikel Artetas mandskab er villig til at lytte på bud på.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Han er kæmpe favorit til at vinde Ballon d'Or

Pepe har aldrig slået igennem, og den nylige opblomstring hos flere af holdets unge spillere, betyder, at manden, der i sin tid kostede 610 millioner kroner, sandsynligvis aldrig får chancen for at slå igennem på Emirates Stadium.

Ivorianeren har tilbragt denne sæson hos Nice i Ligue 1, mens en trio, der er lejet ud til andre Premier League-klubber i denne sæson, ligeledes kan forlade klubben i det kommende transfervindue til sommer.

Cedric Soares, Ainsley Maitland-Niles og Albert Sambi Loonga er således alle i spil til at forlade klubben, selvom sidstnævnte blot er i gang med sin anden sæson i klubben.

Derudover kan det blive til et exit for Pablo Mari, Nuno Tavares og Alex Runarsson, der henholdsvist har været udlejet til Monza, Marseille og Alanyaspor i denne sæson.

Arsenal er på vej mod sit første mesterskab siden 2004, og efter landskampspausen gælder det Leeds i Premier League.

LÆS OGSÅ: Overgår Messi og Ronaldo: Nu er Højlund nummer 1

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE