Arsenal-keeper helkikser i overraskende nederlag

Af Daniel Sichlau
14.07.2021 Kl. 06:03
Det var ikke lige Arthur Okonkwos dag, da Arsenal løb ind i et nederlag til skotske Hibernian i deres første preseason-kamp.

Arsenal indledte deres preseason tirsdag mod skotske Hibernian, hvor Mikel Artetas tropper skuffede.

Et nederlag på 2-1 til skotterne var nok ikke en del af planerne, men så kan Arteta trøste sig med at det lige præcis er i preseason at den slags resultater ikke betyder noget.

Én situation trækker dog overskrifter her dagen derpå. Den fandt sted i forbindelse med Hibernians første scoring.

Skotterne bragte sig foran efter 21 minutter, da Cedric slog en dårlig tilbagelægning, herefter gik det så helt galt, da Arthur Okonkwo i kassen helkiksede bolden, så Hibernians Martin Boyle kunne prikke bolden i et helt tomt mål.

Du kan se den grumme helkikser fra Arthur Okonkwo lige her:

Arsenal var flere gange tæt på at få bragt orden i regnskabet, men et brændt straffespark og manglende skarphed foran kassen var udslagsgivende indtil 82. minut, hvor den ombejlede Emile Smith-Rowe scorede et flot mål på oplæg af Bellerin, der rygtes til Inter Milan.