Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:07:2021 18:04
Vil selv væk: Bellerin ønsker skifte til Serie A-mestre

Hector Bellerins håber denne sommer at skifte fra Arsenal til Inter.


De seneste dage har hørt forskellige kilder fortælle om, at Arsenals spanske højre back Hector Bellerin nærmer sig et exit i Arsenal.

Det har forlydt, at de italienske mestre fra Inter, der netop har solgt Achraf Hakimi til PSG, er interesserede i at hente Bellerin til klubben som erstatning, hvilket skulle være OK med Arsenal.

I dag er vi kommet et skridt nærmere en afklaring på sagen, da det virker som om, at 26 årige Bellerin også selv foretrækker et skifte væk fra Emirates Stadium.

Almindeligvist troværdige sportsjournalist Matteo Moretto erfarer således via sin Twitter profil, at Bellerin har talt med Arsenal bestyrelsen og, at han nu skulle være indstillet på skifte væk.

Bellerin er interesseret i at skifte til Inter, som er han førsteprioritet. 

Moretto tilføjer, at der lige nu arbejdes på at finde en løsning i sagen mellem Arsenal og Inter.

Bellerin har spillet i Arsenal, siden han var 16 år gammel, hvilket i alt har kastet 183 Premier League optrædener af sig.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE