AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2023 22:05
Arsenal-flop giver trænerne skylden

Arsenal-floppet mener, at han kunne have været en vigtig spiller for klubben.


Nicolas Pépé er fortsat den dyreste spiller, som Arsenal nogensinde har købt, men ivorianeren har slet ikke levet op til sit prisskilt og er lige nu udlejet til OGC Nice i den franske liga.

Her har han gang i en ganske fornuftig sæson, men han mener, at han også kunne have gjort en forskel i Arsenal, og så giver han klubbens trænere skylden for, at det ikke er gået sådan.

- Jeg ved ikke, hvad Arsenal vil. Jeg har stadig en masse venner der. Jeg kunne have været vigtig for klubben, men det er trænernes beslutninger, fortæller han på et pressemøde ifølge France Bleu Azur.

LÆS OGSÅ: Overgår Messi, Mbappé og Vinicius: Arsenal-stjerner er bedst

Tidligere i denne uge har den franske sportsavis L’Equipe fortalt, at Pépé kan se sig selv spille i Nice på permanent basis, og transferjournalisten Dean Jones har også udtalt, at kantspilleren slet ikke er en del af Mikel Artetas planer i Arsenal.

27-årige Pépé har siden skiftet til Arsenal i 2019 spillet 112 kampe for klubben, hvor han har scoret 27 mål og lavet 21 assists.

LÆS OGSÅ: Kostede 600 millioner: Han er ikke en del af Artetas planer


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE