AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2023 21:56
Anfield bliver ikke klar - Liverpool vil låne stadion hos Championship-klub

Anfield bliver ikke klar.


Premier League-sæsonen er gået på hæld, der samtidigt også betyder, at pre-season-kampe i stedet skal være at finde på millioner af tv-skærme over hele verden.

Her er Liverpool iblandt nogle af de klubber, der kan bruge sommeren på at vende skuden, efter en kedelig Premier League-sæson, hvor man endte på 5. pladsen.

 

 

Dog bliver en kamp i løbet af pre-season ikke afholdt på Anfield.

For da udvidelsen af Anfield Road End stadig er i gang, når august måned begynder, så har man spurgt Preston North End, om at lånes Championship-klubbens hjemmebane.

Det melder Daily Mail.


Prestons hjemmebane, Deepdale Stadium

Jürgen Klopp & co. har planlagt en træningskamp mandag den 7. august, inden det går løs i Premier League den følgende lørdag, den 12. august.

Her rakte The Reds ud til klubben fra Deepdale Stadium, hvor Preston North End skulle være opsatte på idéen, hvor de allerde har ansøgt, om at spille sæsonens første kamp på udebane, så Klopps tropper kan benytte sig af hjemmebanen.

Liverpool har desuden også allerede bedt om at spille deres første Premier League-kamp i sæsonen på udebane, så man kan blive færdig med renoveringen af Anfield.


TOPHISTORIER LIGE NU

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE