AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2022 22:25
Aldrig sket før: Nu står annulleret mål til at blive godkendt

Frankrig er overbeviste om, at de får medhold i deres klage til FIFA.


Opdatering: Der er nu kommet en afgørelse i sagen - Læs mere her.

Det var ikke uden drama, da Tunesien og Frankrig tørnede sammen onsdag aften. 

Efter slutfløjtet bekræftede det franske fodboldforbund, at man vil indgive en klage til FIFA. 

Tunesien var foran 1-0, da man gik ind i dommerens tillægstid, men i de døende sekunder sendte Antoine Griezmann bolden i mål til 1-1. 

Herefter gav Tunesien bolden op, og sekundet efter fløjtede dommeren kampen af. 

Men kort efter gav dommeren besked om, at målet skulle tjekkes igennem VAR. Herefter blev målet annulleret.

Antoine Griezmann befandt sig i en offside-position, da et indlæg blev slået, som efterfølgende blev headet væk af en tunesisk forsvarsspiller, og herefter landede bolden foran franskmanden, der hamrede bolden i mål. 

Ifølge regelbogen skal offsiden ophæves, hvis det er et bevidst hovedstød af modstanderen, som har kontrol over bolden. Derfor er det dommerens vurdering, om det er bevidst eller ubevidst, og han mente dermed, at hovedstødet var ubevidst og derfor annullerede scoringen.

Men det er ikke grunden til, at Frankrig har indgivet en klage. Det skyldes, at kampen var genoptaget efter hændelsen, og derfor må VAR ikke gribe ind.

Nu melder det franske medie, RMC Sport, at det franske fodboldforbund er meget overbeviste om, at Antoine Griezmann får tildelt sin scoring, så kampen ender 1-1. 

FIFAs disciplinærkommission har modtaget klagen, og det franske fodboldforbund forventer et hurtigt svar til deres favør.

En ændring ved resultatet får dog ikke indflydelse på slutstillingen i Gruppe D, da Frankrig vil ende over Australien uanset. Tunesien vil stadig ende på tredjepladsen over Danmark med en bedre målscorer, såfremt en ændring bliver en realitet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE