AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2022 17:47
BREAKING: FIFA med dom omkring omdiskuteret VAR-kendelse

FIFA har nu truffet en beslutning.


Det Internationale Fodboldforbund, FIFA, er nu kommet med en beslutning vedrørende den klage, som Frankrig indgav efter Tunesien-kampen.

Og klagen er blevet afvist, bekræfter FIFA. Derfor tæller målet ikke.

FIFA forklarer dog ikke årsagen til, hvorfor målet blev annulleret, eller hvordan målet kunne blive underkendt, når slutfløjtet havde lydt.

Tunesien førte 1-0, da den ordinære tid udløb. I de døende sekunder sendte Antoine Griezmann bolden i mål og udlignede til 1-1. Herefter gav Tunesien bolden op, men sekundet efter fløjtede dommeren kampen af. Kort efter gav dommeren dog besked om, at målet skulle tjekkes igennem VAR. Herefter blev målet annulleret.

Antoine Griezmann var tilsyneladende offside, da et indlæg blev slået, som efterfølgende blev headet væk af en tunesisk forsvarsspiller, og herefter landede bolden foran franskmanden, der hamrede bolden i mål. Reglerne foreskriver, at offsiden ophæves, hvis det er et bevidst hovedstød af modstanderen, som har kontrol over bolden. Derfor er det dommerens vurdering, om det er bevidst eller ubevidst, og han mente altså, at hovedstødet var ubevidst og annullerede derfor scoringen.

Det var dog ikke årsagen til, at Frankrig indgav en klage til FIFA. Det skyldes, at kampen var genoptaget efter hændelsen, og derfor må VAR ikke gribe ind.

Frankrig er videre til kvartfinalen ved VM-slutrunden trods det underkendte mål. Søndag slog man Polen ud af turneringen, og i kvartfinalen venter England.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE