AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:06:2023 12:50
55 kampe i denne sæson: United klar til at sælge midtbanespiller

De Røde Djævle er klar til at sælge spilleren.


Fred har spillet 55 kampe på tværs af alle turneringer i denne sæson forud for lørdagens FA Cup-finale mod Manchester City.

Den brasilianske midtbanespiller har også bidraget med seks mål og seks assists, men alligevel er man i klubben klar til at skille sig af med ham.

Det melder Football Insider.

 

 

For mens Fulham har vist interesse i Fred, så er De Røde Djævle også klar til at lytte til tilbud for ham.

Dog kan en afskedigelse også kun ske, hvis den brasilianske landsholdsspiller ønsker at forlade Old Trafford, da vil klubben være åben for at lade ham gå, hvis de modtager det rigtige beløb, mens de også vil være glade for at beholde ham som en del af truppen i næste sæson.

30-årige Freds kontrakt med Manchester United stod til at udløbe senere på måneden, men blev forlænget med yderligere 12 måneder, ligesom de gjorde det med Diogo Dalot, Marcus Rashford og Luke Shaw.

Fred kom til Old Trafford i 2018 fra Shakhtar Donetsk, hvor man angiveligt betalte 52 millioner pund for hans tjenester.


TOPHISTORIER LIGE NU

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE