Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

450 millioner: Nu kommer Chelsea også med stort bud

Af Jeppe Augustsen
25.05.2023 Kl. 13:51
Chelsea melder sig for alvor ind i jagten på midtbanespiller.

Tidligere i dag kunne vi berette en historie fra franske medier, der meldte, at PSG er favoritter til at hente Manuel Ugarte fra Sporting Lissabon.

Han er tidligere blevet kædet sammen med et skifte til Chelsea og Liverpool, og det forlyder nu, at Chelsea ikke har opgivet kampen om midtbanespilleren.

Den portugisiske avis, Mais Futbol, med den troværdige journalist Bruno Andrade som afsender, kan nu berette, at Chelsea også vil komme med et bud.

PSG har tilbudt Sporting Lissabon €60 millioner, som matcher frikøbsklausulen, men de ønsker at betale beløbet i rater, og derfor er der ikke tale om, at de har aktiveret frikøbsklausulen.

Det samme vil Chelsea gøre, og The Blues vil afgive et bud på de €60 millioner – svarende til omkring 450 millioner kroner – inden for de kommende dage. 

Derudover meldes det, at Chelsea sendte direktøren, Behdad Eghbali, til Sporting for at se Manuel Ugarte i aktion.

Såfremt Manuel Ugarte ender med at forlade Sporting Lissabon vil klubben få 70 procent af beløbet. 20 procent vil gå til Fenix, hvor han startede sin karriere, og de resterende 10 procent vil gå til Famalicão, som Sporting Lissabon hentede ham i.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Schmeichel i sensationelt comeback til Premier League?

2. Dansk Bundesliga-målmand er på blokken hos PL-klub

3. Kæmpe udrensning på vej: Arsenal vil sælge otte spillere

4. Forhandlinger er i gang: To Premier League-klubber vil have dansker

5. Indrømmer blankt: United har begået fejl til 429 millioner

 

Annonce