AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:02:2023 09:44
115 overtrædelser: Sådan skjulte Manchester City managerløn

Manchester City skjulte efter sigende Roberto Mancinis reelle løn gennem en konsulentrolle i Abu Dhabi.


Inden for det seneste døgns tid er det Manchester City, der har fyldt den engelske sportspresse, da det kom frem, at Premier League har sigtet klubben for at overtræde flere økonomiske regler.

Ifølge The Times er der tale om 115 overtrædelser.

Det lyder bl.a. på, at Manchester City har ikke overholdt reglerne om, at alle detaljer om løn til divers managers skulle være inkluderet i regnskaberne. Her skulle der være tale om fire sæsoner, hvor Manchester City har overtrådt reglerne.

The Times beretter, at Manchester City bogførte en løn til Roberto Mancini, som han var mindre end den, han egentlig tjente.

I stedet blev en del af hans løn betalt gennem et andet firma i Abu Dhabi, som Manchester City-ejerne også stod i spidsen for. 

Årslønnen i Manchester City blev efter sigende bogført til £1,45 millioner, men italienerens firma fik et højere beløb for at være en trænerkonsulent for Al Jazira over en fire dages periode.

Beløbet lød på £1,75 millioner, og svarer dermed til en dagsløn på £437,500. 

Det har været et rødt flag for Premier League, som efter en flere års undersøgelse har sigtet Manchester City for adskillige lovovertrædelser.

LÆS OGSÅ: Manchester City-sagen: Det kan komme til at tage år

LÆS OGSÅ: Rygtebørsen: Dortmund sætter minimumspris på Bellingham


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE