AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:02:2023 11:33
BREAKING: Manchester City sigtet for brud på økonomiske regler

Premier League har i dag sigtet Manchester City for overtrædelser af de økonomiske regler.


Manchester City er i problemer.

For Premier League har i dag udsendt en pressemeddelelse, hvor det beskrives, hvordan Manchester City er blevet sigtet for en række brud på Premier Leagues regler for økonomien.

En uafhængig kommission skal nu undersøge sagen nærmere, lyder det desuden i beskeden fra Premier League.

LÆS OGSÅ: Manchester City har brudt over 100 regler: Dette kan være en mulig straf

Premier League skriver, at Manchester City er sigtet for at have overtrådt følgende regler.

● Manchester City har ikke leveret nøjagtige økonomiske oplysninger, der giver et sandt og retvisende billede af klubbens økonomiske position, især med hensyn til dens indtægter (herunder sponsorindtægter), de nærtstående parter og dens driftsomkostninger. Overtrædelserne spænder over ni sæsoner.

● Manchester City har ikke overholdt reglerne om, at alle detaljer om løn til managerne skal være inkluderet. Der er tale om fire sæsoner, hvor Manchester City har overtrådt reglerne.

● Manchester City har ikke levet op til reglerne om, at klubben skal inkludere alle detaljer om løn til spillerne i sine kontrakter. Her er der tale om seks sæsoner, hvor reglerne er blevet overtrådt.

● Manchester City har ikke levet op til UEFAs Financial Fair Play-regler i sæsonerne fra 2013/14 til og med 2017/18.

● Manchester City har ikke levet op til Premier League-reglerne vedrørende rentabilitet og bæredygtighed i tre sæsoner fra 2015/16 til og med 2017/18-sæsonen.

● Manchester City har ikke samarbejdet med Premier League om at hjælpe til i undersøgelsen ved at levere dokumenter og oplysninger i god tro.

Kommissionen, der udpeges af den uafhængige formand for Premier Leagues panel, vil nu drøfte sagen internt i den kommende tid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE