Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

1,1 milliard kroner: Nu går de all-in på Salah

Af Emil Plovgaard
28.08.2023 Kl. 11:55
Desuden vil klubben også forgylde Mohamed Salah.

De forsvarende mestre i Saudi-Arabien, Al-Ittihad, vil forsøge at teste Liverpool.

Det vil man gøre med et bud på 1,1 milliard kroner på Mohamed Salah, skriver CBS Sports.

 

Som det ser ud nu, har Liverpool dog ingen planer om at sælge sin egyptiske stjerne.

– Mo Salah er Liverpool-spiller, og han er essentiel i alt, hvad vi gør. Hvis der er noget, ville svaret være nej. Min livsfilosofi er, at jeg tænker over et problem, når det opstår, og der er absolut intet på nuværende tidspunkt, sagde Jürgen Klopp på et pressemøde fredag.

Går skiftet igennem, vil Salah blive den dyrest handlede spiller i saudisk fodbold. En rekord, Neymar ellers slog tidligere på måneden med sit 669 millioner-skifte til Al-Hilal.

Al-Ittihad vil lokke Salah med en lønpakke, der vil være sammenligt med den gage, som både Neymar og Cristiano Ronaldo. Det beløb ventes at være omkring knap 1,5 milliarder kroner.

Den saudiske klub vil gerne gøre en god figur ved klub-VM i december, og derfor er Salah da heller ikke den eneste spiller på blokken. Den tidligere Real Madrid- og Paris Saint-Germain-stopper Sergio Ramos figurerer ligeledes på ønskelisten, ligesom man har vist interesse for Gabriel Magalhães fra Arsenal og Raphaël Varane fra Manchester United.

Transfervinduet i Saudi-Arabien lukker først den 7. september, så dermed har klubberne fra den rige oliestat, sammenlignet med klubber fra Premier League, en uge mere at handle i.


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce