Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Arsenal-duo måtte udgå: Arteta frygter alvorlig skade

Af Morten Bruun Jørgensen
17.03.2023 Kl. 07:17
Mikel Arteta er bange for, at en af spillerne har pådraget sig en alvorlig skade.

Der var ikke engang spillet 25 minutter af Europa League-kampen mod Sporting, inden Arsenal havde været tvunget til at foretage to udskiftninger.

Først udgik Takehiro Tomiyasu, og dernæst måtte også William Saliba lade sig udskifte med en skade, og dermed endte det med at blive en rigtig dyr aften for Arsenal, der også røg ud efter straffesparkskonkurrence.

Efter kampen blev Mikel Arteta bedt om at give en opdatering på de to forsvarsspillere, og det var ikke just opløftende nyt fra Arsenal-manageren.

– Tomiyasu ser ret alvorligt ud fra hans umiddelbare reaktion, og hvad han fortalte mig, men det er selvfølgelig stadig tidligt.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United i uventet byttehandel?

– Med William ved jeg det ikke. Han følte ubehag og kunne ikke fortsætte, så vi var nødt til at tage ham ud, sagde Arteta ifølge lokalmediet football.london.

Allerede søndag skal Arsenal i aktion mod Crystal Palace i Premier League, og lægestaben hos London-klubben kommer på hårdt arbejde i de kommende dage for at få fundet ud, hvor alvorlige skaderne til Tomiyasu og Saliba er.

For Arsenal vil det største handicap umiddelbart være at undvære Saliba, der har startet alle kampe i midterforsvaret i Premier League denne sæson.

Annonce