AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:03:2023 22:55
Medie: Manchester United i uventet byttehandel?

Manchester United kan indgå en uventet byttehandel til sommer.


Manchester United kan blive involveret i en uventet byttehandel, som vil betyde, at Victor Lindelöf og Denzel Dumfries skifter klub.

Det skriver Football Insider torsdag.

For nylig var der meldinger om, at Manchester United kunne genoptrappe interessen i den hollandske højre back fra Inter, og nu bliver der sat yderligere benzin til dét bål.

LÆS OGSÅ: Manchester United klar til at slå rekord i stjernehandel

Erik ten Hag skulle være en stor beundrer af Dumfries, og også i januar forsøgte man at lande en aftale, men her var der ikke tilstrækkeligt med midler til at fuldføre en aftale.

Inter har været kædet sammen med Lindelöf i adskillige uger, idet man leder efter en ny midtstopper.

Den svenske landsholdsspiller er faldet ned i hakkeordenen på Old Trafford, siden Erik ten Hag overtog roret sidste sommer.

Det er blevet til blot fem startere på tværs af 20 turneringskampe, hvor han har spillet.

Her er blandt andre Luke Shaw, der normalvist forbindes med sin position som venstre back, i stedet blevet foretrukket som midtstopper.

LÆS OGSÅ: Liverpool-stjerne udeladt til det engelske landshold


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE