AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2023 21:49
Zlatan Ibrahimovic forsvarer Conte-udtalelser

Zlatan Ibrahimovic er ude at forsvare Antonio Conte for sin udtalelser mod Tottenham-spillerne.


Det gik ikke stille for sig under Antonio Contes seneste pressemøde, da Tottenham havde spillet 3-3 mod Southampton.

- Problemet er, at vi har vist, at vi ikke er et hold. Vi er 11 spillere. Jeg ser selviske spillere. Jeg ser spillere, der ikke vil hjælpe hinanden, og som ikke spiller med hjertet, lød det bl.a. fra Tottenham-manageren om sine spillere.

Den italienske træner er blevet stærkt kritiseret for sine udtalelser, men han bliver nu forsvaret af Zlatan Ibrahimovic, da han bliver spurgt ind til italienerens pressemøde.

- Alle mennesker arbejder på sine egne måder. Nogle mennesker prøver at være skuespillere. Nogle er sig selv, og andre prøver at være perfekte, siger Zlatan Ibrahimovic til Sky Sports og tilføjer.

- Jeg tror på, at man skal være sig selv. Nogle gange betaler du prisen, fordi det ikke er det, som folk vil høre. Jeg foretrækker at være mig selv og udtrykke mig på den måde, jeg gerne vil. Vi arbejder alle på vores egne måder, lyder det fra svenskeren.

De seneste meldinger lyder på, at Antonio Conte står til at blive fyret af Tottenham-ledelsen, hvor de næste 24 timer bliver afgørende

LÆS OGSÅ: Ude med riven: Bruun dumper danske Premier League-spillere

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE