Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2021 15:21
Zidane uddeler taleroser: Liverpool er et komplet hold

Real Madrid-bossen Zinedine Zidane er imponeret over Liverpools trup.


Liverpool har haft en horribel 2020/21-sæson i Premier League, men The Reds har stadig noget på spil i Champions League, hvor de pt. befinder sig i kvartfinalerne.

Merseyside-klubben er også stadig et stærkt hold, selvom præstationerne i 2021 til tider har indikeret andet, og netop Liverpools kvalitet er noget, Real Madrids træner Zinedine Zidane beundrer.

Franskmanden ser frem til at møde de forsvarende Premier League mestre, men han er samtidig godt klar over, hvilken modstander, han er oppe imod.

- De er et komplet hold. Nogle vil fremhæve de forreste tre, og det er sandt, de er rigtig gode, men jeg mener, at de alle er en stærk, solid enhed. Ud over det, er angriberne rigtig farlige, og det er noget, vi skal være beredte på, fortæller Zidane til ESPN.

Det første opgør af CL-kvartfinalerne mellem Liverpool og Real Madrid spilles tirsdag på Santiago Bernabeu med kampstart klokken 21:00 dansk tid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED