AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:12:2016 17:48
Zidane giver James tilladelse til at skifte: Foretrækker Premier League-klub

James Rodriguez vil få lov til at skifte i det kommende transfervindue, og han foretrækker angiveligt et skifte til Premier League.


En stor transfer er under opsejling, hvor Oscar meldes tæt på et skifte til Shanghai SIPG i en £52 millioner-handel.

Roman Abrahimovich har meddelt Antonio Conte, at han har mulighed for at bruge penge fra salget af Oscar til at styrke truppen, og det har Chelsea-manager i sinde at gøre.

Ifølge de engelske medier har den italienske manager bl.a. udset sig James Rodriguez, som ikke får meget spilletid i Real Madrid under Zinedine Zidane. 

Nu melder den engelske avis, Daily Mail, at James Rodriguez er blevet meddelt af Zinedine Zidane, at han har tilladelse til at se efter en ny klub i det kommende transfervindue.

Derudover beretter Daily Mail, at den colombianske stjernespiller har udset sig Premier League med Chelsea som sin foretrukne destination. 

Udover Chelsea er Juventus, Inter og PSG efter sigende også interesseret i James Rodriguez.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE