Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2022 13:55
Zidane afslører: "Derfor var jeg ikke interesseret i Manchester United-jobbet

Det udtaler den franske legende til L'Equipe.


Zinedine Zidane har flere gange været kædet sammen med et managerjob i Manchester United. 

Senest var han det, da Ole Gunnar Solskjær blev fyret i november, og Ralf Rangnick overtog midlertidligt. 

Dog selvom De Røde Djævle valgte at gå med hollandske Erik Ten Hag på en permanent aftale, så var man stadig interesseret i den tidligere Real Madrid-træner.

Det forklarer Zinedine Zidane i et interview med franske L'Equipe, hvor han også forklarer, hvorfor han anslog den engelske storklub:

- Da jeg var spiller, så kunne jeg stort set vælge alle klubber. Som træner er der ikke 50 klubber, jeg kan tage til. Der er to eller tre muligheder. Hvis jeg vender tilbage for at træne en klub, så er det for at vinde. Jeg siger det i al beskedenhed. Derfor er det begrænset, hvor jeg kan tage hen, lyder det fra Zidane L'Equipe ifølge Manchester Evening News.

Zinedine Zidane, som p.t. er arbejdsløs, forklarer hvorfor han eventuelt ikke ville takke ja til et trænerjob i England:

- Der er også andre grunde til, at jeg ikke vælge en hvilken som helst klub. Det kan eksempelvis være pga. sproget. Der er visse forhold som gør tingene sværere. Når folk spørger mig "har du lyst til at tage til Manchester?".. jeg forstår engelsk, men jeg taler det ikke perfekt. Jeg ved godt, at der findes trænere der tager til klubber uden at tale sproget, men jeg arbejder på en anden måde. Hvis man skal vinde, så skal der forskellige elementer i spil. Det er en global kontekst, jeg ved, hvad jeg har brug, for at kunne vinde, slutter Zinedine Zidane. 

Zinedine Zidane forlod Real Madrid for lidt over ét år siden for 2.gang, hvorefter Carlo Ancelotti overtog trænersædet. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE