AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2022 14:07
Yngste spiller siden Pelé: Premier League-spiller gjorde sin entré ved VM

En Premier League-spiller fulgte i fodsporene på Pelé og var lige ved at spille en hovedrolle ved VM.


Fra første 1. januar er Garang Kuol på kontrakt i Newcastle, der har købt ham i Central Coast Mariners, og nu kan han vende tilbage til sin klub for en kort stund efter Australiens VM-exit lørdag aften.

Inden da nåede han dog at gøre opmærksom på sig selv ved VM-slutrunden.

Han fik 18 minutter i den første kamp mod Frankrig, hvor han ikke gjorde sig synderligt bemærket.

Til gengæld var historien en anden, da han med 20 minutter tilbage af 1/8-finalen mod Argentina blev sendt på banen i et håb om at levere et stort australsk comeback.

Da han gik på banen var han blot 18 år og 79 dage, og dermed er han den yngste spiller til at være på banen i knockout-kampene ved en VM-slutrunde siden Pelé i 1958, hvor den brasilianske legende var 17 og 249 dage.

Garang Kuol, der kan spille på begge kanter og som angriber, var sågar meget, meget tæt på at tvinge kampen i forlænge spilletid, da han scorede til 2-2 dybt inde i overtiden. Målet endte dog med at blive underkendt.

Til gengæld fik han gjort sin entré ved VM, og nu glæder vi os til at se ham i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE