AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 11:02
XI: Rundens flophold fra Premier League - Arsenal dominerer

GOAL er klar med rundens flophold fra Premier League, hvor Arsenal er det hyppigst repræsenterede hold.


Fire Arsenal-spillere, to Stoke-spillere, to Middlesbrough-spillere, en Watford-spiller, en Hull-spiller og en Liverpool-spiller er valgt til rundens flopold af GOAL.

Arsenal skuffede fælt på The Hawthorns, da de åbnede Premier League-weekenden med at tabe med 3-1 hos West Bromwich Albion. En svag bagkæde var den største grund til dette og derfor er det naturligt, at både keeper Ospina og stopperne Koscielny og Mustafi er på holdet her.

Fælles for alle spillere på holdet er, at deres hold tabte i denne runde - undtagen én, Liverpools Adam Lallana, som var med i 1-1 kampen mod Manchester City.

Det er for os lidt overraskende, at Adam Lallana er på holdet. Begrundelsen kunne være, at Lallana burde have afgjort Liverpools kamp mod City, da han havde en ægte direktør til sidst, men ellers var Lallana energisk og synlig og selvom han ikke spillede sin største kamp, så er en plads på flopholdet måske lidt hårdt. Ikke desto mindre, så har GOAL fundet plads til den 28-årige englænder. 

Se hele Rundens Flophold her:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED